Hoteller

Hvor bor man henne, så man ikke får for meget hjemve?

Der findes en sand vrimmel af hotelværelser i USA. Der findes selvfølgelig både skidt og kanel, men hvis man holder sig til kædehotellerne går det sjældent helt galt. De billigste er Motel 6 og Super 8, og det er såmænd ganske udmærket.  Der er både gratis internet og en form for morgenmad. Selv om der er mad overalt i USA, så er morgenmad ikke lige deres spidskompetence, så regn ikke med at få noget særligt til morgen uanset hvad du vælger af hotel. Days Inn, Red Roof Inn, Howard Johnson hører med i det store udvalg, med varierende kvalitet. Vi foretrækker at give liiidt mere og vælger ofte Candlewood Suites, som har store værelser men ingen morgenmad. I samme kæde finder man Holiday Inn og Holiday Inn Express – vi foretrækker langt det sidste fordi morgenmaden faktisk er udmærket med fornuftigt udvalg, og der er både en blød og en fast hovedpude til hver i sengen.  Best Western er i USA som regel ikke helt så godt som i Europa! Homewood Suites, Embassy Suites, Fairmont Suites er lidt dyrere igen – pæne store værelser, og nogle gange med “managers reception” om eftermiddagen mandag til torsdag hvor der er lidt gratis snacks og drinks i et par timer.  Mange hoteller har ingen restaurant, men de fleste kædehoteller ligger tæt på motorvejsafkørsler, gerne i små grupper, og der er aldrig langt til nærmeste restaurant. Det er altsammen meget praktisk, hvis man er på road trip.  Og så er der de endnu dyrere kæder – Hyatt, Hilton, Omni – der er masser af hotelværelser i USA 🙂  I storbyerne er der længere mellem værelser til en rimelig pris, og nogle gange får man kun et ret lille værelse for store penge. Nogle gange vælger vi at bruge vores penge på at bo lidt billigere lidt længere ude og så tage metroen ind til byen – i f.eks. Washington DC er det let og betydeligt billigere at bo på et af lufthavnshotellerne ved Reagan National Airport og så tage metroen blot nogle få stop ind i byen; og i Boston går der hyppig metroforbindelse fra et stop i lufthavnen ind til byen, og prisen på værelserne er mere overkommelige.  Absolutte undtagelse er Las Vegas, hvor man bare MÅ unde sig selv et fedt værelse på et temahotel! Alle andre steder bor vi glade og tilfredse på kædehoteller, men i Vegas skal den have hele armen med udsigt over The Strip – vi kan varmt anbefale The Bellagio, The Venetian, MGM, Caesars Palace, Palazzo. Brug pengene på et værelse med udsigt og nyd det! Klart billigst midt på ugen; i weekenderne med store konferencer eller pokerturneringer stiger værelsespriserne betydeligt.

Bed and Breakfast i USA er noget helt andet end man kender fra Danmark. Her er ikke tale om at nogen lige har et ekstra værelse som lejes ud. Der er som regel tale om virkelig flotte huse med smukke værelser – og prisen er som regel også derefter 🙂 Det er bestemt en oplevelse værd – som regel spiser man morgenmad sammen med de øvrige gæster, og hvor hotellerne ofte ikke serverer noget særligt (og da slet ikke frisklavet!), så er der ofte tale om decideret gourmet morgenmad på de bedste b&b´s.  Her kommer en liste over nogle virkelig gode af slagsen, som vi varmt kan anbefale:

ALASKA: All Seasons Bed And Breakfast, Fairbanks – ikke så stor, men med en meget sød vært, Kathy.

ARIZONA: The Royal Elizabeth, Tucson – den er helt forrygende med søde værter.

ARKANSAS:  Spring Street Inn, Hot Springs – meget smukt gammelt hus. Magnolia Suite har et fantastisk badeværelse 🙂

COLORADO:  Antlers on the Creek, Durango. Lidt udenfor byen – helt fantastisk; spender lidt ekstra og vælg værelset Lightner Creek Suite!

GEORGIA: Stonehurst Place, Atlanta –  kort og godt fantastisk!

UTAH: Desert Thistle, Rockville – rigtigt pæne værelser, meget søde værter og tæt på Zion National Park.

VERMONT: The Inn At Ormsby Hill, Manchester – fremragende etablissement! Dyrt – pengene værd 😉

Ikke noget på listen i nærheden af din destination? Prøv Select Registry for at finde eksklusive b&b´s der virkelig kan give dig en på opleveren!