Januar 2014

22 Januar 2014   Så blev det endelig tid til at forlade kolde Danmark og smutte en lille tur til USA. Startede fra Horsens kl. 8 til Billund. Første mellemlanding var denne omgang Frankfurt. Derfra gik turen i jumbojet til Denver Colorado hvor det er den eneste gang jeg har set der er beskyttelsesrum hvis der skulle komme en tornado forbi! Sidste hop var til Los Angeles, ankom til hotellet kl. 21 lokal tid, så der skal lige lægges 9 timer til i forhold til Danmark, så på hovedet i seng for at sove.

  

23 Januar 2014   Sov som en sten lige til kl. 8, med hotelbussen tilbage til lufthavnen, derefter med AVIS bussen ud for at afhente den forudbestilte bil, ingen papirnusseri min kone har et AVIS kort, så hurtigt onthe road Again. Første stop Calico gost town, nogle af bygningerne kan dateres tilbage til 1810, på det tidspunkt var det en mineby, hvor man gravede efter sølv. Derfra kun 10 kilometer derfra hen for at se en gammel arkæologiske udgravninger, en ældre mand som havde været på stedet i 40 fortale om stedet og hvordan man stille og roligt stadig søgte efter ting når de kunne få en klasse arkæologstuderende til at komme og rode i jorden.Videre derfra til hotellet i Las Vegas, vi bor på et der hedder Palms Place, beskedent nå man tager de store tema hoteller i betragtning, men vi blev opgraderet for 20 dollars om natten, så nu sidder vi på 34 tyvende etage med udsigt over byen til 3 sider i et værelse på størrelse med en mindre lejlighed.


24 Januar 2014

 

Så startede turen for alvor stod op og gik over på deres kasino for at få det helt store morgenmåltid, og som sædvanlig Las Vegas stil så er der alt hvad hjertet begære og lidt til. Derefter gik turen til Death Valley, der falder under 50 milimemeter regn om året, om sommeren bliver der nemt over 50 grader, det højeste der er blevet målt er 57 graders varme, det er faktisk ikke tilladt at have sit aircondision tændt i bilen når man kører derude, årsagen er at risikoen for at bilen bryder sammen er for stor. Derefter ind og se endnu en ghost town, derefter gik turen tilbage til Las Vegas, da vi havde købt billetter til David Copperfield som vi skulle afhente på MGM. Inden vi gik ind for at se trylleshow skulle vi have noget at spise og da Las Veges er berømte for deres buffeter så stod sådan en på programmet, hvor man kunne få king krabs ad libitum, hvis nogen har set Livsfarlig fangst på Dicovery ved de hvad jeg taler om. Så blev det tid til at se trylleshow i verdensklasse, den mand kan et par triks som tager pusten fra enhver. Sådan et show skal opleves det kan ikke beskrives. Så kørte vi forbi Balagio for at få os en is samt nyde deres imponerende springvand, der er sort af mennesker for at opleve det. Tilbage på hotellet og slappe af i boblebadet medens man nyder udsigten ud over byen.

 

 

25 Januar 2014

 

Så måtte vi desværre forlade vores skønne hotelværelse da vi skulle forsætte vores tur til Phoenix. Besluttede os for at køre ned for at se Hover Dam, da man nu om dage kører forbi den via en ny anlagt bro over Colorado River. Hvis man har lyst og tid er det muligt at komme ned i dæmningen og se turbinerne, har selv været der på en af de andre gange vi har været i Arizona. Derfra kørte vi til Jerome, en gammel mineby fra 1872, lignede en bjergby fra Italien eller syd Frankrig. så gik turen til Tuzigoot, som er nogle ruiner fra Sinagua Indianerne, der levede der, ruinerne kan dateres til omkring 1300 tallet.

 

 

26 Januar 2014

 

Så blev det tid til at vi skulle til Tuczon, da Susanne har gået på high school der. Så vi skulle forbi og sige hej til hendes reserve mor, fra dengang hun gik i skole der. Men inden da, kørte vi igennem Saguaro Nationel Park, hvor rangeren sagde at hvis vi ville besøge diverse natioal parker kunne det godt svare sig at købe et årspas da det så hurtigt ville tjene sig ind. Vi købte det samt fik stemplet i vores pas. Ned til Mary, hvor vi var meget spændte på hvordan hun havde det da hun kort før jul havde været impliceret i et alvorligt færdselsuheld, hvor hun var uden skyld. Men hun var ved godt mod og det gik lige og så stille fremad, da hun blev udskrevet fra hospitalet fik hun døgnpleje i hjemmet via den forsikring hun har, var der ikke så længe for ikke at hun skulle blive træt. Kørte tilbage til Phoenix, spiste på denni´s.

 

 

27 Januar 2014

 

Så gik turen tilbage til vestkysten med en lille afstikker ind til Johsia National Park. Parken ligger i nærheden af San Andreas forkastningen, hvilket man tydeligt kan se på bjergene i og omkring parken. Derfra kørte vi ind for at hente nole sko Susanne havde købt på ebay og fået sendt til en bestemt sportsforretning Carlsbad. derfra kørte vi til hotellet og tjekkede ind, spiste til aften på sizzler, de laver rigtig god mad.

 

 

28 Januar 2014

 

I dag er der dømt ren afslapning, det eneste vi skulle var en tur i Walmart og købe lidt af hvert ganske som vi plejer når vi er forbi over here. Tog ind i den lokale mall da jeg havde set en sweatshirt som jeg gerne ville have, desværre havde de den ikke i den rigtige størrelse. kiggede på The Weather Channel, total sne kaos i store dele af USA, kun den vestlige del går fri, alt er gået i stå i Atlanta, tydeligt de ikke er vandt til at få sne, de har fået hele 5 centimeter! I alt er over 20 millioner menneske berørt af sneen.

 

 

29 Januar 2014

 

Så er vi atter on the road, glemte at skive at vi boede kun et stenkast fra Legoland og sandelig lige ved siden af den ligger der også en lufthavn ligesom derhjemme. Kørte først ind og gik på Walk of Fame og derefter hen for at se hvor de helt store kanoner få deres håndaftryk samt signatur skrevet i cement ved Mann´s Chinese Theater. Derefter kørte vi ud til kysten og så Getty Villa som er en kopi af gammel romersk bygning, hvor der er lavet et meget smukt museum, med en del antikviteter hentet i Italien af en mange milionær. Kørte derfra og gennem Malibu og til vores hotel hvor det på en eller anden måde lykkedes Susanne at få Precident Suiten til almindelig værelses pris, hvilket vi ikke havde noget imod, spiste på hotellet maden var iorden men heller ikke prangene, så en tur i boblebadet nu det er her og derefter god nat.

 

 

30 Januar 2013

 

Så blev det temaparken over dem alle Disney Wold. Tog afsted fra hotellet kl. 10 fik parkeret bilen og blev busset ind til hovedindgangen. og så travede vi ellers haven tynd. Prøvede diverse tin bla. a en monorail der blev bygget helt tilbage i 1959 på det tidspunkt en bedrift der gav genlyd. Var inde og se en video med Michael Jackson, som alle andre videoer der er lavet af og med ham ekstem god. Dagen som nu var blevet til aften blev afsluttet med en parade som kun Disney kan lave dem. Totalt mørbankede bus ud til p pladsen og tilbage til hotellet ingen problem med at falde i søvn.

 

 

31 Januar 2014

 

Så blev det tid til at skulle sige på gensyn, skal hjem i dag Venice Beach og gik en tur langs stranden, derefter skulle bilen afleveres, har alligevel kørt omkring 2000 miles eller omkring 3200 kilometer, dejligt at man ikke betaler for hver kørt kilometer. Over for at tjekke ind og igennem paskontrollen atter en jumbojet tilbage til Tyskland.